SÅ HÄR BLIR DU MEDLEM

Medlemsavgiften är 140 kronor per år. Den som fyller högst 18 år under året räknas som knatte och betalar bara 70 kronor. På grund av högre portokostnader är avgiften 210 kronor för vuxna som bor utanför Sverige.

Gör så här:

  • Sätt in rätt belopp på något av NAFS(K):s ankistiska konton: plusgiro 313 02-3 eller bankgiro 313-0226.
  • Du kan också betala till vårt PayPal-konto som har e-postadressen pengabingen@nafsk.se – Klicka på Betala och överföra pengar och sedan på Överför pengar till vänner och familj (för det är så du ska se på oss!)
  • Kom ihåg att ange namn, adress och födelsedatum på inbetalningskortet, eller i en kommentar om du betalar via internet. (Du får gärna ange telefonnummer och e-postadress också.) Om allt inte får plats, skicka uppgifterna via e-post till pengabingen@nafsk.se och berätta att din betalning är på väg.
  • En kort tid därefter dimper ditt första utskick (uppdelat på flera kuvert) ner i din brevlåda, med det senaste numret av NAFS(K)URIREN och olika slag av medlemsinformation!

Du kan betala medlemsavgiften för ett år framåt eller för flera år på en gång. Om du förskottsbetalar behöver du inte komplettera om medlemsavgiften skulle höjas under tiden. (Men man måste alltid betala full avgift från och med det år man fyller 19.) Beroende på när du betalar gäller ditt medlemskap antingen per kalenderår eller juli till och med juni.

Om du bor utanför Sverige måste du betala medlemsavgiften på annat sätt. If you live outside of Sweden, please read this information about paying your membership fee.

Har du några fler frågor? Hör gärna av dej! Vår e-postadress är kansli@nafsk.se och snigelpostadressen är NAFS(K), Box 2125, 10313 Stockholm.

På gång

  • Februari eller mars: Ankon i Enköping kombinerat med besök på Åbergs MUSeum
  • 22/4: Årsmöte

Nyheter

[2016-12-27]: Årets sjunde Kvacket har skickats ut.

[2016-12-20]: Stefan Diös berättade om orden Långtbortistan och läskeblask i radioprogrammet Språket i P1

[2016-11-12]: Kvacket 6 skickades ut för några dagar sedan

[2016-11-03]: Ordningsfrågan!: Pröva dina kunskaper i NAFS(K):s historia