Kansliets dag 2006
Logo
Onsdagen 12 juli kommer vi att ha öppet på kansliet 10-19 för att ge alla kollusorer en chans att se kansliet i all dess prakt!

Kansliet ligger på Stamgatan 47-49 (se kartan nedan) och med buss tar man sig enklast dit med 144:an från Gullmarsplan eller Älvsjö station. Den stannar på hållplatsen "Tussmötevägen" som ligger där Huddingevägen korsas av Tussmötevägen och sedan är det en kort promenad genom Stamparken till kansliet.
Alternativt kan man ta 134:an från Liljeholmen och i så fall går ni av vid hållplats "Julitavägen". Gå rakt fram och till vänster över övergångsstället. Följ gångvägen till vändplatsen och gå direkt till vänster in på Stamgatan. Fortsätt åt vänster till Stamgatan 47-49.

Kanslikarta

Kansliet ligger bakom porten mitt i bilden och för att bli insläppt knackar man enklast på fönstret till höger om porten så kommer vi och öppnar.

Kansliet

Väl insläppt genom porten finner man vår fina ytterdörr (fast kanske ingen rosa damcykel) och där bakom har vi det eminenta kansliet!

Kansliet

Förmodligen kommer inte Greger eller Per att sitta där.

Kansliet

Förmodligen inte Erik men sannolikt Mats.

Kansliet

Förmodligen inte Andreas eller Olof eller Erik.

Kansliet

Men det kommer att finnas saft och kakor! Och åtminstone något av kanslitrollen som kommer att sälja amerikanskt kulturgods till HALVA priset! Kurirer och (k)oftor till specialpris blir det också. Naturligtvis blir det fiskdamm och visning av syltade rovor, plakat från Barksdemonstrationen 1978 och andra ovärderliga kult(ur)föremål!

Nå! Vad väntar ni på? Kryssa genast för onsdagen den tolfte juli i almanackan!

Vad är väl Liseberg eller regalskeppet Vasa mot syltade rovor?


[NAFS(K)]
14 juni 2006 / Johan Blixt / webmaster@nafsk.se
Logo