SV: Tyvärr inget deltagande i Comiquiz från NAFS(k)

Mats Nilsson mats.nilsson at sth.kth.se
Tis Nov 17 23:10:03 CET 2015


Jag var inte med i laget 2013, så den möjligheten hade tyvärr fallit mig helt ur minnet. Synd att inte du eller någon annan hörde av sig och svarade "jag kan inte ta mig till Stockholm, men kanske kan vi göra som 2013?", i stället för att svara "jag kan inte" eller inte höra av er alls. Då hade jag förstås först kollat upp om den möjligheten fanns även i år.

Jag tror dock inte att chansen för det är ute, så då ställer jag frågan "hörrni, det verkar inte bli något Stockholmslag i år -- är det några som är intresserade av att göra som 2013? Är det nån som är intresserad av att hålla i det i så fall?"

/Mats N

-----Ursprungligt meddelande-----
Från: Per Starbäck [mailto:per.starback at gmail.com] 
Skickat: den 17 november 2015 22:30
Till: Mats Nilsson
Kopia: ankism at nafsk.se
Ämne: Re: Tyvärr inget deltagande i Comiquiz från NAFS(k)

> Vi lyckades tyvärr inte få ihop tillräckligt många för att bilda ett 
> lag, så
> NAFS(k) kommer inte att delta i Comiquiz i år.

För två år sen var det precis likadant. Det blev inget NAFS(k)-lag i Stockholm så därför avsade sig NAFS(k) helt att vara med. Att den informationen överhuvudtaget kom ut på listan den gången var för att en av arrangörerna (Håkan) berättade det. När jag därför fick reda på det undrade jag om det inte gick att delta över nätet istället.
Jovisst, svarade Håkan, och när idén väl fanns där fick jag mandat att hålla i ett sådant lag.

På detta sätt,
http://nafsk.se/pipermail/ankism/2013-November/006736.html
blev vi med kort varsel sex deltagare som visserligen inte kom så bra i tävlingen men hade roligt ändå.

Jag tycker det är synd att det trots att det redan har visat sig vara en möjlighet verkar räknas som uteslutet på förhand igen. Jag tycker det hade varit rimligt att skriva "hörrni, det verkar inte bli något Stockholmslag i år -- är det några som är intresserade av att göra som 2013? Är det nån som är intresserad av att hålla i det i så fall?"
innan du avanmälde oss.More information about the Ankism mailing list