kalleanka.com

Andreas K A Eldh andreaseldh at yahoo.com
Sat Jan 9 22:59:26 CET 2021


 Kvack!
Det kan väl vara bra att det får fortsätta omdirigera till NAFS(k). Andra alternativa omdirigeringsmöjligheter är INDUCKS eller någon blogg med Disney-tema. Men eftersom det brådskar, så föreslår jag att föreningen NAFS(k) tar över domännamnet (jag tror det är väl inom vår budget) och så kan vi senare i lugn och ro diskutera alternativ. Kanske även kan fungera som buffert om Disney eller Egmont vill ha den men är för långsamma att svara?

Se gärna detta mäjl som ett förslag från en medlem till styrelsen!
Andreas K A Eldh2324


    On Saturday, January 9, 2021, 10:41:42 PM GMT+1, Per Starbäck <per.starback at gmail.com> wrote:  
 
 Jag noterade faktiskt den domänen sommaren förra året och tittade då på archive.org och fick en bild av att det gått till ungefär som du beskrev (fast inte med detaljen att det var just KAP du varit intresserad av förstås!). Jag är inte intresserad att ta över, men det var kul att höra av dig och få bekräftat hur det var!


Den fre 8 jan. 2021 kl 23:04 skrev <tomas at eklund.com>:


Hej!

 

Någon som vill ta över kalleanka.com?

 

Under min ungdom samlade jag på Kalle Ankas Pocket och när jag i slutet av 90-talet började lära mig webbutveckling drömde jag om att en dag bygga en webbplats där jag och andra KAP-entusiaster kunde indexera, recensera och diskutera de olika KAP-böckerna. Jag registrerade domännamnet kalleanka.com och har nu haft detta i min besittning i två decennier utan att det har kommit till användning. Jag slutade prenumerera på KAP för länge sedan. Samlingen ligger nedpackad i flyttkartonger i loftet på ett härbre på annan ort och är i okänt skick. Jag har dock behållit domännamnet av nostalgiska skäl och för flera år sedan lät jag kalleanka.com omdirigera till nafsk.se istället för att peka ut i intet. 

 

Min fråga till listan är nu om någon är intresserad av att överta domännamnet kalleanka.com. Om ingen vill ta över så släpper jag det och då kan det snappas upp av individer med tvivelaktig moraluppfattning. Jag har egentligen inte för avsikt att sälja det utan man kan överta domännamnet till självkostnadspris om man har ett gott ändamål eller uppenbara skäl att äga domänen. Årskostnaden är för närvarande cirka 150 kr och överlåtelseavgift cirka 160 kr. 

 

Om fler än en är intresserad kommer jag att prioritera enligt följande

 
   
   - Disney
   - Egmont
   - NAFS(k)
   - Andra ankistiska föreningar
   - Ändamål (beskriv och visa referenser)

 

Domännamnet löper ut den 1 februari så fundera på saken och hör av dig så snart som möjligt men senast innan dess: tomas(at)eklund.com

 

Med vänliga hälsningar

Tomas Eklund
_______________________________________________
https://nafsk.se/mailman/listinfo/ankism

_______________________________________________
https://nafsk.se/mailman/listinfo/ankism
  
-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: <https://nafsk.se/pipermail/ankism/attachments/20210109/879714f2/attachment.html>


More information about the Ankism mailing list