Så här blir du medlem

Enligt beslut vid årsmötet så ska några av medlemsavgifterna höjas. Än så länge gäller avgifterna som står nedan. De kommande avgifterna som börjar gälla den 1 juli står inom parentes (→utmärkta på detta sätt).

Medlemsavgiften är 140 (→160) kronor per år. Den som fyller högst 18 år under året räknas som knatte och betalar bara 70 kronor. På grund av högre portokostnader är avgiften 210 (→240) kronor för vuxna som bor utanför Sverige.

Bonustid!

Det som återstår av detta halvår tar vi inte betalt för, så går du med nu blir du medlem för ett drygt år fram till och med sista juni 2021!

Gör så här:

Du kan betala medlemsavgiften för ett år framåt eller för flera år på en gång. Om du förskottsbetalar behöver du inte komplettera om medlemsavgiften skulle höjas under tiden. (Men man måste alltid betala full avgift från och med det år man fyller 19.) Beroende på när du betalar gäller ditt medlemskap antingen per kalenderår eller juli till och med juni.

Om du bor utanför Sverige måste du betala medlemsavgiften på annat sätt. If you live outside of Sweden, please read this information about paying your membership fee.

Har du några fler frågor? Hör gärna av dej! Vår e-postadress är kansli@nafsk.se och snigelpostadressen är NAFS(k), Box 2125, 10313 Stockholm.